Sunday, May 30, 2010

Päeva teine pool kulus vabas õhus. Kõigepealt tuli ronida üles Taivalvaarale, kus ootas suusahüppemägi ning instruktorid. Kogu seltskond jagati kahte lehte. Ühed läksid mängima frisbee golfi, teised jäid suusahüppetrampliini juurde, mis oli kohaldatud seinaronimiseks ja seiklusturnimiseks. Kairit ja Kaisa ühinesid golfimängijatega, Jane ja Sten jäid ronimise juurde. Hiljem grupid vaheldusid. Meie Karmeniga otsustasime ronimise juures olla.Tundus põnevam ja tahtsime pilte teha. Golfimängijad olid omadega pärast üsna läbi, kuna maastik on mägine.
Sten ja Jane olid muljetavaldavalt võimekad ja teenisid ära nii mõnegi tunnustussõna. Nende turnimist jälgides tundus see kohe lihtne olevat. Igatahes sai Jane palju paremini hakkama kui nii mõnigi temast suurem poiss. Meile oli see nauditav vaatepilt.
Aga seal mäe otsas oli ikka väga külm, aina tugevneva põhjatuule eest ei kaitsnud miski. Ronijad aga eelistasid olla T-särkide väel, et riided ei takistaks... Mingil hetkel me Karmeniga igatahes põgenesime sealt ja otsisime üles mäe lõunakülje, et veidigi sooja saada.

No comments:

Post a Comment