Friday, April 22, 2011

Hispaania õpetajatel õnnestus teha video kooli aulas toimunust - nii pidulikud sõnavõtud kui ka kõikide partnerite ettekanded, ka meie tantsud. Aitäh neile!

Ja siis viimane õhtu - lahkumisõhtusöök ja kiire pakkimine. Hommikul, teadagi,pisarais hüvastijätt hispaanlastega - õpetajate, lastevanemate ja õpilastega.Teel lennujaama saime ülejäänud veel suhelda, kuni lennujaamas jõudis kohale tõdemus, et see on nüüd tõesti kõik. Kõik võib juhtuda ja nii mõnedki meist võivad veel kohtuda, aga täpselt samas koosseisus kindlasti enam mitte.Need on selle suure ürituse võlud ja valud.

Saime kõik suuri kogemusi - enamikule oli selline projekt esimene.Õppisime suhtlema ja koostööd tegema, saime julgust ja enesekindlust; õppisime ka tehtud vigadest, teame, mida järgmine kord tuleb teisiti teha.Nägime maailma ja saime piiluda teiste elu. Saime päikest sügisel ja talvel. Meenutada on palju - sooje hetki, sõbralikke koosolemisi, aga ka pikki reisipäevi ja päikest pealpool pilvi - lennukis.

Aitäh projekti algatajatele hispaanlastele projekti vedamise eest; aitäh kõikidele partneritele ja võõrustajatele; aitäh ka meile endile- kogu koolile!

No comments:

Post a Comment